donderdag 30 september 2010

Introductie van The Journey

Voel je je beperkt in je mogelijkheden of gevangen?
De harmonie in jezelf te voelen en in contact te zijn met datgene waarvan je diep van binnen weet dat het er is? Met de creativiteit en de Kracht die in je verborgen zit en wacht om bevrijd te worden? Hoe zou het zijn om te ervaren dat je dat zelf kunt? Dat alles al in je aanwezig is en dat je daar de beschikking over hebt? Hoe zou dat voelen?

The Journey maakt dit mogelijk
The Journey (of de Helende Reis) is een heel toegankelijke manier om jezelf te helen, vormgegeven door Brandon Bays. Zij heeft deze reis ontwikkeld, waarin je jezelf geneest van oude patronen en pijn die je hinderen om voluit en in vrijheid te leven.

Hoe werkt The Journey?
The Journey is een één-op-één gesprek dat 1-2 uur duurt. Je wordt begeleidt op een liefdevolle en effectieve manier. Je komt thuis bij jezelf, in contact met degene van wie je, diep van binnen, weet die je bent. Je geneest uiteindelijk op elk niveau van je wezen. Gewone mensen behalen ongewone resultaten. Het maakt niet uit wat voor achtergrond je hebt, hoe oud je bent, uit welke cultuur je komt en wat voor opvoeding je hebt gehad. Je weet dat je een onaangesproken vermogen in je hebt.

Iets voor jou? Kom naar een introductie!
Op woensdag 12 oktober (van 20.00 tot 22.00 uur) of zaterdag 23 oktober 2010 (van 10.30 tot 12.30 uur) kun je een introductie bijwonen. Deze introductie wordt verzorgd door Toos van Cann, geaccrediteerd Journey therapeute, opgeleid door Brandon Bays. Toos doorliep de 4-jarige opleiding bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) en volgde o.a.cursussen in energetisch lichaamswerk, Shiatsu massage en Reiki.

Voluit leven
The Journey is een perfecte methode om bij je eigen “bron” te komen en om de kracht te voelen die in iedereen aanwezig is. The Journey leert je om te zien wat je tegenhoudt om voluit te leven. Hier kun je ook leren om oude patronen los te laten. Je leert ook om oude lichamelijke beperkingen, tot op celniveau, los te laten. Om het verdriet en de pijn uit je verleden een plaats te geven. Deze methode leert je ook om jezelf en anderen te vergeven. Als er geen oude beperkingen meer zijn zul je de, onbeperkte, kracht ervaren om je leven de vorm te geven die bij Jou past.

Meld je vandaag nog aan voor de introductie: 06 - 51468568

Geen opmerkingen:

Een reactie posten